Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Dit heerlijke huis in Frankrijk ligt in Écuras, een idyllisch Frans dorpje op 950 kilometer van Utrecht, en zo’n 450 kilometer ten zuid-westen van Parijs. Het is gemakkelijk te bereiken per auto, vliegtuig of bus.

Exacte locatie huis:

157 Rue des Magnolias, 16220 Écuras

locatie vakantiehuis in frankrijk te koop

(klik op de kaart om naar de locatie in Google Maps te gaan)


Bereikbaarheid per auto

Vanuit Utrecht is het ongeveer 950 kilometer rijden, voornamelijk over grote snelwegen. Vanaf Parijs kunnen twee routes gekozen worden, afhankelijk van persoonlijke voorkeur en drukte. Over de A10 langs Tours is de route 953 kilometer, wat zonder file en pauze een rit is van ongeveer negen en een half uur. Vanaf Parijs kan ook gekozen worden om de A71 en A20 te volgen. De rit is dan maar 934 kilometer lang.


Totale route vanaf Utrecht

  

Links route 1 via Tours (A10) en rechts route 2 via de A71 en A20

Bereikbaarheid per vliegtuig

Het vliegveld van Bordeaux is het dichtstbijzijnde internationale vliegveld (168km). Vanuit Amsterdam vlieg je hier rechtstreeks naartoe. Vanaf Bordeaux kun je het beste een auto huren om in Écuras te komen. Een andere optie is vliegen via Parijs naar het vliegveld van Limoges dat slechts iets meer dan 60km van Écuras ligt.

Bereikbaarheid per bus en trein

Ook met de bus kan je vrij gemakkelijk in Limoges komen, met een bus vanaf Amsterdam Sloterdijk en slechts één overstap in Parijs. Je kunt ook met de bus en één overstap in Parijs reizen naar het dorpje Girac Saint Michel, dat net buiten Angoulême ligt op een kleine 45 kilometer van Écuras. Een andere optie is om met de trein (Thalys) naar Parijs te reizen en daar over te stappen op de TGV die stopt in Angoulême.